Naționala de fotbal a României susține săptămâna viitoare încă două meciuri din Liga Națiunilor, competiția înființată de UEFA pentru a reduce masiv numărul de meciuri amicale.

România, care este neînvinsă în grupă după două etape, dă piept cu Lituania joi, pe 11 octombrie, de la ora 21.45, în deplasare și își va măsura forțele și cu Serbia duminică, pe 14 octombrie, de la ora 16.00, la București.

Conștient că România are nevoie de cel puțin patru puncte din aceste două partide pentru a se menține în lupta pentru câștigarea grupei, selecționerul Cosmin Contra a chemat 24 de jucători la lot tocmai pentru a avea mai multe soluții la dispoziție, în cazul în care unul sau altul dintre jucători nu dă randamentul scontat.

Cei 24 de jucători selecționați pentru dubla cu Lituania și Serbia sunt:

Portari – Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Florin Niță.

Fundași – Romario Benzar, Cristian Manea, Cristian Săpunaru, Ionuț Nedelcearu, Gabriel Tamaș, Alin Toșca, Nicușor Bancu.

Mijlocași – Răzvan Marin, Tudor Băluță, Adrian Stoian, Paul Anton, Alexandru Chipciu, Dorin Rotariu, Nicolae Stanciu, Constantin Budescu, Alexandru Maxim, Alexandru Mitriță, Florin Tănase.

Atacanți – George Țucudean, Claudiu Keșeru, Denis Drăguș.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version