Dinamo Bucureşti s-a calificat, marţi seara, în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, cu 2-1, în sfertul cu Astra Giurgiu de pe teren propriu.

sumudica

Trupa lui Mircea Rednic a controlat jocul de o manieră categorică, dinamoviştii profitând de forma slabă a giurgiuvenilor.

Gnohere a deschis scorul în minutul 17, iar gazdele au mai ratat două sau trei ocazii importante în prima repriză, când Siliviu Lung Jr. a diminuat proporţiile scorului.

Finalul partidei a fost unul de infarct, mai ales pentru Marius Şumudică. Deja afectat de probleme medicale înainte de meci, antrenorul Astrei nu a mai rezistat presiunii şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Gabi Enache a egalat în minutul 90+2, însă la ultima fază a meciului, Palic a înscris golul prin care o califică pe Dinamo în semifinale.

Dinamo este a doua semifinalistă a Cupei României. Marţi după-amiaza, ASA Târgu Mureş s-a impus la penaltiuri în faţa Politehnicii, chiar la Timişoara. Elek a deschis scorul pentru Poli în minutul 24, dar Balic a egalat în minutul 80, iar mureşenii s-au impus cu 7-6 la penaltiuri, deşi Brandan a fost eliminat în minutul 94.

Miercuri, la 20.30, se joacă CSMS Iaşi – CFR Cluj, iar joi, la 20.30, se joacă Viitorul Constanţa – Steaua Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version