Steaua Bucureşti, campioana României en-titre, are unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani.

sursa foto steauafc.com
sursa foto steauafc.com

Formaţia antrenată de Mirel Rădoi a pierdut, cu 1-3, derby-ul cu Dinamo de duminică seara, din deplasare, şi este la şapte puncte de liderul Astra Giurgiu, fiind egalată la puncte inclusiv de trupa lui Mircea Rednic.

Plusul de experienţă la nivelul băncilor tehnice a făcut diferenţa, Rednic reuşind să câştige duelul tactic cu mai tânărul său adversar.

Eşecul nu a rămas fără urmări. Sătul de umilinţe, Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat că va începe din nou să se implice în viaţa echipei, deşi în momentul în care a fost instalat, Mirel Rădoi i-a solicitat acestuia libertate de mişcare.

Becali a anunţat că nu mai vrea să vadă în echipă o serie de jucători, în frunte cu brazilianul Guilherme, şi că în iarnă echipa va fi remaniată complet.

Becali se laudă că aduce 20 de jucători la echipă, “dintre care cel puţin 4-5 de mare valoare”, obiectiv rămânând bifarea milioanelor din grupele UEFA Champions League.

Unul dintre jucătorii luaţi în colimator de Becali, Adi Popa, îşi pune cenuşă în cap. “Am fost penibili. Am fost ca şi inexistenţi pe teren. La mine a fost problema. Dacă marcam în prima repriză, îi băteam la scor. Aşa au înscris ei primii şi au prins moral”, a spus mijlocaşul Stelei.

În celelalte meciuri disputate până acum în etapa a 18-a a Ligii I s-au înregistrat următoarele rezultate: Concordia Chiajna – CSU Craiova 0-2, CFR Cluj – CSMS Iaşi 0-0, Astra Giurgiu – ACS Poli Timişoara 2-2 şi ASA Târgu Mureş – Viitorul Constanţa 2-2.

Luni se joacă meciurile FC Botoşani – FC Voluntari (18.00, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, LOOK PLUS) şi Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti (20.30, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, LOOK TV).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version