FCSB se menține pe locul 2 în clasamentul Ligii I, după ce, luni seara, s-a impus, cu 2-0, în derbiul cu Viitorul Constanța.

Florin Tănase și Lucian Filip au marcat golurile grație cărora trupa antrenată de Nicolae Dică și-a adjudecat un succes extrem de important.

La finalul partidei, antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a acuzat lipsa de experiență a echipei sale și și-a mitraliat unul dintre cei mai importanți jucători, pe Denis Drăguș, pe care l-a acuzat că a fost extrem de individualist.

În urma victoriei din meciul cu Viitorul, FCSB rămâne pe locul 2 în clasamentul Ligii I, la trei puncte de liderul CFR Cluj și cu două puncte avans față de CS Universitatea Craiova, formație care s-a impus fără probleme, scor 3-1, în confruntarea cu FC Voluntari.

Asta în ciuda faptului că oaspeții au deschis scorul prin Gadze. Koljic, Mitriță, din penalty, și Nuno Rocha au marcat golurile care îi mențin pe olteni în lupta pentru titlu.

Tot luni, FC Botoșani s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe într-un adevărat derby al echipelor care încă mai speră la calificarea în play-off.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version