Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 13-a a Ligii I la fotbal, FCSB s-a impus, cu 2-1, împotriva echipei FC Voluntari.

A fost prima victorie obținută de FCSB după 20 de zile, perioadă în care elevii lui Nicolae Dică au bifat două înfrângeri la limită, 0-1 cu Concordia Chiajna și 1-2 cu CS Universitatea Craiova.

Deși a revenit pe primul loc după acest succes, FCSB nu a strălucit, formația lui Dică impunându-se greu împotriva unui adversar considerat accesibil.

Gnohere a reușit o dublă pentru FCSB, în timp ce Alexandru Tudorie a marcat golul de onoare al oaspeților.

În acest moment, FCSB are un punct avans față de CFR Cluj, formație care însă joacă duminică, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Podiumul este completat de CS Universitatea Craiova, formație care și-a regăsit cadența și a obținut o victorie clară, 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu.

În celelalte meciuri care s-au jucat până acum, din etapa a 13-a, AFC Hermannstadt s-a impus, cu 2-0, pe terenul echipei Politehnica Iași, iar Viitorul Constanța s-a impus, cu 2-1, pe terenul formației FC Botoșani.

Duminică, în afară de duelul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj (ora 21.00), avem și un meci interesant între Dunărea Călărași și Gaz Metan Mediaș.

Luni, ultima etapă a turului se încheie cu partida dintre Concordia Chiajna și Dinamo București (ora 21.00).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version