Cu gândul la zecile de milioane de euro din grupele UEFA Champions League, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, vrea să-şi facă în această iarnă o echipă strong care să-i permită să evite eventuale accidente.

Marica a fost mai mult accidentat in ultima perioada
Marica a fost mai mult accidentat in ultima perioada

Becali şi-a făcut o listă cu posibile achiziţii de top şi i-a înregimentat deja pe Mihai Pintilii sau Alexandru Bourceanu, însă afaceristul şi-a dat seama, înainte de Anul Nou, că nu se poate lupta, financiar vorbind, nici măcar cu echipele de mâna a doua spre a treia din Occident.

Astfel, una dintre ţintele lui Becali, atacantul Ciprian Marica, a anunţat deja că sunt şanse minime ca el să ajungă la Steaua în această iarnă.

Becali a încercat să-l convingă pe Marica cu posibilitatea de a evolua în grupele UCL sau de a juca meci de meci pentru a putea prinde lotul pentru Euro 2016.

Însă, ajuns la 30 de ani, fotbalistul ştie că este puţin probabil să mai prindă vreun contract avantajos şi nu este dispus să renunţe la bani pentru a reveni în Liga I.

În aceste condiţii, trebuie spus că Marica este foarte aproape de a ajunge la un acord cu Getafe, grupare pentru care a mai evoluat în sezonul 2013-2014.

Marica s-a întâlnit deja cu Angel Torres Sanchez, patronul ibericilor, iar după Anul Nou urmează a fi puse la punct ultimele detalii. La Getafe, Marica are şanse să joace la fel de mult precum la Steaua, însă diferenţa o fac banii.

Chiar dacă este pe locul 15 în Primera Division, Getafe îi oferă lui Marica un salariu stabil de trei ori mai mare decât câştigul pe care fotbalistul l-ar putea obţine în Ghencea. Mai mult, Marica nu este sigur de banii propuşi la Steaua, unde o mare parte din câştig este condiţionată de accederea în grupele UCL.

Marica este aşteptat precum un adevărat idol la Getafe, echipă care are mari probleme în ofensivă, cel mai bun marcator al formaţiei antrenate de Fran Escriba având doar trei goluri înscrise în 16 etape.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version