Naţionala feminină de handbal a României a bifat, luni, un nou succes lejer la Campionatul Mondial din Danemarca, elevele suedezului Tomas Ryde impunându-se, cu 36-20, împotriva Kazahstanului.

neagu

A fost doar un alt meci de încălzire, chiar dacă echipa noastră a avut ceva probleme în startul partidei, distanţându-se cu dificultate.

Doar la şase goluri au despărţit la pauză cele două formaţii, însă România a apăsat pe acceleraţie în repriza a doua şi nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării, astfel că echipa noastră a câştigat actul secund la pas, 18-8.

Succesul ne menţine în grafic, chiar dacă antrenorul Tomas Ryde a fost nemulţumit de apărare, Kazahstanul reuşind să înscrie, de exemplu, doar 10 goluri în meciul de debut, cu Spania.

Cu punctaj maxim după primele două etape, România se pregăteşte din acest moment să înceapă cu adevărat Campionatul Mondial. Pentru fetele noastre urmează trei meciuri de foc, într-un interval de numai patru zile, “tricolorele” urmând să dea piept cu Spania (marţi, 8 decembrie, 19.15), cu Norvegia (Joi, 10 decembrie, 21.30) şi cu Rusia, marea favorită a competiţiei (vineri, 11 decembrie, 19.15).

Rusia s-a impus în faţa Norvegiei în prima etapă, 26-25, iar specialiştii susţin că este cea mai completă echipă de la acest Campionat Mondial.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version