Naționala feminină de handbal a României a obținut, marți seara, a patra victorie din cinci meciuri jucate la Campionatul European din Franța.

Crina Pintea (dreapta) a fost desemnata omul meciului in partida cu Spania

Formația noastră s-a impus, cu 27-25, în confruntarea cu Spania și a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în semifinale.

Încă afectate de eșecul usturător din partida cu Olanda, fetele noastre au început prost partida cu Spania și ibericele s-au distanțat rapid la 5-1.

Golurile senzaționale înscrise de Cristina Neagu, în prima repriză, ne-au ținut în viață și ne-au permis să ne apropiem la 10-12 înainte de pauză.

În partea a doua a jocului a ieșit la rampă Crina Pintea. Pivotul nostru a făcut prăpăd în defensiva adversă, a înscris gol după gol și ne-a deschis drumul spre o victorie uriașă.

S-a terminat 27-25 pentru România, după ce fetele noastre au controlat clar partea a doua a jocului.

Avem în acest moment 6 puncte din 4 meciuri jucate în Grupa Principală II și miercuri, de la 19.00, ora României, dăm piept cu Ungaria în meci decisiv pentru calificarea în semifinale.

Avem avantajul că depindem doar de noi și ne calificăm și cu un eventual egal, dar trebuie luat în seamă faptul că Ungaria a avut mai multe zile de pauză astfel că partida decisivă se anunță una infernală.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version