Actuala ediție a US Open este una cu ghinion pentru reprezentanții României.

Ana Bogdan

După ce Marius Copil și Mihaela Buzărnescu au abandonat, Simona Halep a pierdut încă din primul tur, intrând în istoria neagră a tenisului, iar Monica Niculescu a cedat după ce a avut 1-0 la seturi cu Julia Glușko, jucătoare venită din calificări, doar trei sportive au reușit să ajungă în turul al doilea.

Însă două dintre ele, Irina Begu și Ana Bogdan, au părăsit și ele competiția în urma unor înfrângeri usturătoare suferite miercuri seara.

Irina a cedat neverosimil, 3-6, 1-6, în fața chinezoaicei Qian Wang, în timp ce Ana Bogdan a reușit să-i fure doar cinci game-uri Karolinei Plișkova, din Cehia, a opta favorită a competiției.

Mai avem de doi bani speranțe pentru o eventuală calificare în faza 16-imilor de finală, Sorana Cîrstea urmând să o întâlnească joi seara pe nimeni alta decât rusoaica Maria Șarapova, campioană la US Open în 2006.

Turneele de dublu ne salvează din nou la impresia artistică. Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți 6, au trecut, 6-3, 6-4, de Arends și Sancic și vor juca în 16-imi cu tunisianul Malek Jaziri și basarabeanul Radu Albot.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version