Cu aviz favorabil, la dosar, pentru eliberarea condiţionată, Mihai Stoica, fostul manager al clubului de fotbal Steaua Bucureşti, spera să ajungă de Crăciun acasă, dar magistraţii l-au pus pe “hold”.

sursa foto ziaruloval.ro
sursa foto ziarulovalro

Condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a stat după gratii un an şi nouă luni.

Meme a efectuat, astfel, mai mult de jumătate din pedeapsă şi, cum a avut un comportament impecabil şi a scris cărţi, a solicitat eliberarea condiţionată.

Fostul manager al Stelei a obţinut aviz favorabil de la Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava, astfel că dosarul său a ajuns la Judecătoria Sectorului 4.

Mihai Stoica era încrezător că va ajunge de Sărbători acasă, dar luni dimineaţa a primit o lovitură dură. Magistraţii au decis că vor judeca solicitarea sa abia pe 4 ianuarie.

Astfel, Mihai Stoica petrece Crăciunul şi Anul Nou la Jilava. Mai mult, trebuie precizat că, indiferent de decizia luată pe 4 ianuarie, ambele părţi vor avea posibilitatea să conteste decizia respectivă, astfel că e foarte posibil ca Meme să nu fie eliberat în prima jumătate a lunii ianuarie.

În cazul în care va primi o decizie favorabilă, Mihai Stoica va fi al patrulea personaj din Dosarul Transferurilor care scapă de închisoare. Până acum au fost eliberaţi George Copos (7 aprilie), Jean Pădureanu (18 iunie) şi Gică Popescu (4 noiembrie). Ioan Becali primise şi el aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată, dar ulterior a apărut dosarul cu mita plasată judecătoarei care i-au achitat pe cei opt oameni de fotbal în prima instanţă, astfel că magistraţii nu au mai fost de acord cu eliberarea fostului impresar.

Gigi Neţoiu, Victor Becali şi Cristi Borcea mai au de aşteptat. Primul, însă, trece prin momente extrem de dificile după ce duminică a suferit un infarct.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version