România s-a calificat fără emoţii la Campionatul European de fotbal din Franţa, de anul viitor, iar staff-ul tehnic al echipei naţionale a început deja pregătirea pentru turneul final, chiar dacă selecţionerul Anghel Iordănescu încă nu a parafat un nou contract.

sursa foto: Facebook Adrian Mutu
sursa foto: Facebook Adrian Mutu

Într-o intervenţie avută la un celebru post de televiziune, Daniel Isăilă, unul dintre secunzii lui Iordănescu, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de interesante.

Printre altele, Isăilă a precizat că lupta pentru lotul de 23 care ne va reprezenta la turneul final este una deschisă, iar staff-ul tehnic vrea ca România să joace în Franţa cu cei mai buni jucători avuţi la dispoziţie.

În aceste condiţii se poate înţelege că fotbalişti precum Mutu, Marica, Ştefan Radu sau Daniel Niculae pot reveni oricând la echipa naţională, mai ales că Isăilă susţine că “important e ca fiecare jucător să arate o formă sportivă optimă la momentul respectiv”.

De asemenea, Isăilă a anunţat că România va efectua un cantonament în perioada 24 ianuarie – 6 februarie. La această acţiune este posibil să participe doar fotbalişti din Liga I. Vor fi folosiţi şi jucători care evoluează peste hotare, însă numai în funcţie de posibilităţi, ştiut fiind că în acea perioadă se joacă, deja, în multe dintre campionatele Europei.

Nu în ultimul rând, Isăilă a anunţat că România va mai stabili câteva meciuri amicale, însă abia după 12 decembrie, respectiv după tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro, pentru că staff-ul tehnic nu doreşte ca Sânmărtean şi compania să dea piept cu echipe cu care vom juca şi la turneul final.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version