Luptătorul român Daniel Ghiţă, fostul campion mondial “It’s Showtime” şi vicecampion mondial Glory la categoria grea, a făcut pasul cel mare şi a intrat oficial în politică.

ghita

Ghiţă a vrut să fie una dintre vocile importante din stradă la protestele care au avut loc după tragedia din Club Colectiv, dar s-a arătat dezamăgit de modul în care oamenii au bătut în retragere şi acţiunile s-au stins.

Astfel, Ghiţă şi-a dat seama că are mai multe şanse să distrugă sistemul din interior şi a ales să intre în politică. Iar la recomandarea celor mai mulţi dintre fanii săi, luptătorul român a bătut palma cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită.

“Am primit foarte multe mesaje, oferte, pentru a mă alatură unui partid. Foarte mulţi oameni mă îndrumau către PRU. De aceea am ales un partid, care nu face compromisuri, un partid naţionalist. Un partid al românilor, un partid pentru ROMÂNIA! Mulţumesc PRU”, a fost mesajul transmis de Daniel Ghiţă.

În schimb, Bogdan Diaconu a avut numai cuvinte de laudă la adresa luptătorului român. “Îi urez bun venit în rândurile Partidului România Unită luptătorului şi naţionalistului Daniel Ghiţă, campion de K 1, care a fost una dintre vocile protestelor de luna aceasta din Piaţa Universităţii şi care ni s-a alăturat pentru a lupta împotriva trădătorilor de ţară. Daniel Ghiţă, care a fost în mijlocul protestelor care au dus la căderea Guvernului Ponta, se simte trădat de Iohannis şi de Guvernul Cioloş, ca şi noi toţi, şi vine în Partidul România Unită cu un palmares impresionant de implicare civică. El a participat la numeroase activităţi de protest împotriva defrişărilor, a făcut apel public la boicotul IKEA după ce această companie a cumpărat peste 33.000 de hectare de pădure în România pentru exploatare şi susţine activ campania de salvare a pădurilor virgine din Retezat, supuse şi ele defrişărilor.
Împreună vom fi mai puternici, Daniel, şi vocea noastră se va face auzită”, a fost mesajul prin care Bogdan Diaconu a marcat intrarea lui Daniel Ghiţă în PRU.

Ajuns la 34 de ani şi fără meci de aproape un an şi jumătate, despre Daniel Ghiţă se poate spune că o ia pe urmele lui Vitali Klitschko, cel care a făcut trecerea din ringul de box către viaţa politică din Ucraina şi, între timp, a devenit primar al oraşului Kiev.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version