Ronald Gavril, poate cel mai bun boxer român de la profesionişti din acest moment, a bifat, vineri seara, a 14-a victorie din 15 meciuri disputate la nivel înalt.

Ronald Gavril alaturi de "seful" sau, Floyd Mayweather
Ronald Gavril alaturi de seful sau Floyd Mayweather

Gavril a fost unul dintre personajele principale ale galei din Las Vegas şi a bifat un succes obţinut prin knock-out, în repriza a patra, împotriva dominicanului Mariano Hilario, sportiv care avea în palmares 13 victorii şi patru înfrângeri.

Succesul îi asigură lui Gavril urcarea în ierarhia mondială a categoriei supermijlocii, iar românul are mari şanse să se bată anul viitor pentru un titlu mondial.

De remarcat că Gavril este singurul român impresariat de celebrul Floyd Mayweather, iar legendarul boxer american are numai cuvinte de laudă pentru băcăuanul de 29 de ani.

Presa de specialitate susţine că principala ţintă a lui Gavril pentru anul viitor este suedezul Badou Jack, campionul mondial de la categoria supermijlocie, în versiunea WBC, dar băcăuanul şi-ar putea măsura forţele şi cu britanicul James DeGale, campionul IBF, sportiv care l-a învins de curând, după o decizie controversată, pe Lucian Bute.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version