Cosmin Olăroiu, antrenorul principal al formaţiei Al Ahli Dubai, are un sezon excelent pe banca tehnică a grupării din Emirate.

Olaroiu este de doi ani si jumatate la Al Ahli Dubai
Olaroiu este de doi ani si jumatate la Al Ahli Dubai

Gruparea din Dubai a ajuns până în finala Ligii Campionilor Asiei, iar în campionat este pe locul 2, după 13 etape, dar are două meciuri mai puţin disputate faţă de liderul Al Ain.

Conducătorii lui Al Ahli sunt extrem de mulţumiţi de antrenorul român, instalat în iulie 2013 pe banca tehnică, iar şeicul Hamdan Al Maktoum, proprietarul echipei, a decis să-i facă lui Olăroiu un cadou de patru milioane de euro, aşa ca de sfârşit de an.

Şeicul Hamdan Al Maktoum are doar 33 de ani
Şeicul Hamdan Al Maktoum are doar 33 de ani

Nu este vorba, însă, de vreo proprietate somptuoasă sau de vreun autoturism deosebit, ci despre transferul unui fotbalist extrem de dorit de antrenorul român.

Astfel, Al Ahli Dubai este pe punctul să oficializeze înregimentarea mijlocaşului marocan Adel Taarabt. La 26 de ani, jucătorul formaţiei Benfica Lisabona este văzut de Olăroiu drept mintea strălucitoare care să dea culoare atacului lui Al Ahli Dubai.

Taarabt a marcat patru goluri în 16 meciuri la AC Milan
Taarabt a marcat patru goluri în 16 meciuri la AC Milan

Trecut pe la echipe precum Tottenham Hotspur sau AC Milan, Taarabt este cotat la patru milioane de euro de site-urile de specialitate, dar este nemulţumit de statutul pe care îl are la Benfica şi este gata să facă pasul către fotbalul arab, mai ales că se va umple de bani.

Taarabt se va alătura celorlalţi străini valoroşi aflaţi sub comanda lui Olăroiu, antrenorul român avându-i deja la dispoziţie pe Oussama Assaidi (fost la Liverpool), Rodrigo Lima (70 de goluri în 144 de meciuri jucate pentru Benfica Lisabona) sau Moussa Sow (fost la Lille şi Fenerbahce).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version