După un sezon 2015 în care a alternat momentele favorabile cu cele mai puţin plăcute, Simona Halep şi-a propus să dea lovitura anul viitor.

simona-halep-darren-cahill-poiana-brasov-1

Principalul obiectiv al constănţencei este câştigarea unui turneu de Grand Slam, dar ea se gândeşte serios şi la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro unde, măcar teoretic, ar avea trei şanse la câştigarea unei medalii (simplu, dublu feminin şi dublu mixt).

Pentru că vrea să facă un sezon uriaş, Simona a decis să apeleze la serviciile australianului Darren Cahill, care îi va fi antrenor cu normă întreagă anul viitor.

De altfel, Cahill a şi venit în România, unde va petrece trei săptămâni alături de Simona, perioadă de timp în care cei doi vor face mai multe antrenamente şi vor stabili tactica pentru noul sezon.

Simona şi Darren s-au reunit la Poiana Braşov cu restul echipei constănţencei, iar australianul a fost extrem de surprins de condiţiile de pregătire.

Marţi dimineaţa, terenul pe care în mod normal se antrena Simona a fost acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar Cahill nu este obişnuit cu aşa ceva. Australianul s-a născut la Adelaide şi în mod normal petrece mult timp în zone însorite din SUA, fiind rezident în Las Vegas.

Cahill nu a ezitat să imortalizeze terenul şi să posteze imaginea pe un celebru site de socializare.

cahill

În mod normal, Simona începe sezonul pe 11 ianuarie, cu “Apia International” de la Sydney, turneu de încălzire pentru Australian Open, dar încă rămâne deschisă posibilitatea ca jucătoarea noastră să evolueze şi în a doua jumătate a lunii decembrie într-un meci din celebra competiţie International Premier Tennis League.

Cert este că, după trei săptămâni în România, Darren Cahill i-a recomandat Simonei să-şi continue pregătire într-o zonă cu temperaturi asemănătoare celor din Australia pentru a se putea adapta mai uşor la condiţii. Nu este exclus ca Halep să meargă pentru o perioadă în SUA, alături de Horia Tecău, mai ales că cei doi intenţionează să facă echipă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în proba de dublu mixt.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version