Exilata la Pitesti, Steaua Bucuresti, campioana nationala a Romaniei, a pierdut, cu 0-1, derby-ul cu Astra Giurgiu si a ramas fara antrenor principal, Mirel Radoi inaintandu-si demisia.

chipciu-alex2_28802900
Chipciu nu a reusit sa i salveze postul lui Radoi

Desi echipa sa este afectata de probleme financiare si este la un pas de a fi depunctata, Marius Sumudica a pregatit exemplar duelul cu Steaua si si-a tinut adversarul la respect.

Astra a controlat jocul si a aparut mai des in fata portii adverse, in timp ce Steaua, cu Hamroun “imobilizat” de rapidul Gabi Enache, a asteptat o executie individuala de la mult prea uzatii Stanciu, Chipciu sau Adi Popa.

Cand nimeni nu mai credea, iar ambele echipe pareau multumite cu un 0-0 spectaculos, Gaman a dat lovitura de gratie inscriind cu o superba lovitura cu capul de la 12 metri.

Steaua – Astra s-a incheiat 0-1 si giurgiuvenii au 10 puncte avans fata de marea rivala. Inevitabilul s-a produs dupa meci. Mirel Radoi si-a anuntat demisia si paraseste pe Steaua dupa circa cinci luni in care s-a vazut ca este mult prea crud ca antrenor pentru un asemenea job.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version