În căutarea strălucirii de altă dată, Elena Cadar s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Sharm El Sheikh (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Elena, ajunsă la 24 de ani, a fost locul 346 mondial în 2014, când avea doar 20 de ani, dar problemele personale și medicale au împiedicat-o să-și atingă întregul potențial.

Revenită de curând în activitate la nivel înalt, Elena a câștigat anul acesta turneul de 15.000 de dolari de la Tel Aviv și a urcat din nou până pe locul 600 mondial.

Clasare pe care și-o poate îmbunătăți, după ce vineri a ajuns în semifinalele turneului de 15.000 de dolari de la Sharm El Sheikh (Egipt).

Elena, favorită 2, a învins-o fără mari probleme, scor 6-3, 7-6, pe elvețianca Jenny Duerst, jucătoare venită din calificări.

În semifinale, Elena dă piept cu germanca Jantje Tilbuerger, o jucătoare de numai 17 ani, dar care în sferturi a avut o prestațire remarcabilă împotriva cehoaicei Ivana Sebestova, pe care a învins-o cu 6-3, 5-7, 6-2.

Elena Cadar evoluează și în semifinalele turneului de dublu. Ea și Ulyana Ayzatulina, din Rusia, dau piept cu italiencele Gaia Squarcialupi și Isabella Tcherkes Zade.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version