Tragedia din Club Colectiv, care s-a soldat cu 32 de morţi şi aproape 200 de răniţi, a provocat şoc şi rumoare în întreaga ţară.

sursa foto: europafm.ro
sursa foto: europafm.ro

Toată lumea caută explicaţii pentru tragedia de vineri seara. Una dintre vedetele şocate de cele petrecute în Club Colectiv este jucătoarea de tenis Andreea Mitu, o sportivă aproximativ din aceeaşi generaţie cu mulţi dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa în iadul bucureştean.

Afectată de cele petrecute, Andreea Mitu susţine, printre altele, că “cineva ar trebui să pună punctul pe i şi să zică … gata. Am depăşit toate limitele decenţei. Trebuie să oprim această nebunie!”.

Andreea Mitu dă vina pentru cele petrecute în Club Colectiv pe “corupţia canceroasă care a cuprins întreg sistemul românesc”, dar nu îi iartă nici pe “acei idioţi care împărtăşesc imagini cu oameni morţi, pe ultra-creştinii moralişti care nu au nimic mai bun de făcut decât să analizeze melodiile trupei şi să sugereze ca destinul victimelor a fost meritat pentru că muzica rock este un instrument al Satanei şi pe cei care demonizează Halloween, pentru că este o sărbătoare importată şi ne răneşte identitatea naţională, în timp ce ei nu reuşesc să accepte că oamenii sunt liberi să facă propriile alegeri şi să îmbrace ceea ce le place”.

Nu în ultimul rând, Andreea Mitu nu îi uită pe “politicienii murdari care primesc acum şansa de a scăpa de rahatul pe care ei înşişi l-au provocat” şi îşi face griji de modul extrem de rapid în care “sistemul medical a devenit supraîncărcat, în condiţiile în care această ţară are 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale, iar noi cheltuim o jumătate de miliard de euro pe Catedrala Mânturii Neamului”.

Andreea Mitu este doar ultima sportivă dintr-un lung şir de personalităţi care au început să-şi facă griji în legătură cu siguranţa românilor după tragedia din Club Colectiv.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version