Sportul românesc este din nou în doliu, după ce trei handbalişti de la CSU Târgovişte şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie.

IMAG0473

Tragedia s-a petrecut duminică seara, la ieşirea din Râmnicu Sărat. Microbuzul cu care echipa făcea deplasarea de la Suceava spre Târgovişte fiind lovit în plin de un autotren plin cu cherestea.

Impactul a fost devastator, autotrenul prăbuşindu-se practic peste microbuz şi strivindu-l. 14 persoane au fost prinse între fiarele contorsionate şi pentru trei dintre ele nu s-a mai putut face nimic, deşi autorităţile au intervenit cu şapte autospeciale, dintre care două de descarcerare.

Daniel Mandu, Daniel Pârloagă şi Robert Bucă, trei dintre handbaliştii de la CSU Târgovişte, şi-au pierdut viaţa în accidentul respectiv. Alţi opt jucători au fost răniţi, dintre care şase, aflaţi în stare gravă, au fost transportaţi la diferite spitale din Bucureşti.

CSU Târgovişte, echipă de Liga a doua, pierduse în deplasare, 27-35, meciul cu CS Vicov Bucovina. Partida se disputase în comuna suceveană Vicovu de Jos, unde există o sală de sport cu peste 350 de locuri.

Reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal au transmis următorul mesaj: “O nouă tragedie a lovit handbalul românesc în această noapte: trei dintre componenţii echipei de handbal masculin CSU Târgovişte au decedat într-un accident rutier în care a fost implicat microbuzul echipei. Federaţia Română de Handbal transmite condoleanţe familiilor îndoliate şi tuturor celor apropiaţi de jucătorii dispăruţi şi va colabora cu reprezentanţii clubului târgoviştean pentru a-i sprijini să treacă peste aceste momente grele”.

Este a doua tragedie care loveşte handbalul românesc în mai puţin de o lună. Pe 18 octombrie, Andreea Nica, echipiera formaţiei Unirea Slobozia, şi-a pierdut viaţa într-un accident de paraşutism.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version