Zeci de mii de oameni au continuat să protesteze şi joi seara, în cele mai importante oraşe ale ţării, deşi s-a obţinut deja demisia premierului Victor Ponta sau cea a primarului de la Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone.

danielghita

Oamenii vor o ţară altfel, în care să există mai mult respect, dar, mai ales, o lume politică altfel, în care să nu mai existe motive să-i prindem pe politicieni cu ambele mâini înfipte în borcanul cu dulceaţă.

Printre cei care au coborât în stradă, pentru a solicita o schimbare, se regăsesc şi foarte mulţi sportivi. Campionul K1 Daniel Ghiţă este doar unul dintre aceştia. Sportivul de 34 de ani a făcut apel la solidaritate şi le-a cerut românilor să iasă în stradă.

Alături de Ghiţă, au apărut în centrul Capitalei şi câţiva dintre luptătorii Superkombat care sâmbătă seara sunt aşteptaţi să evolueze în finala Superkombat din acest an. Andrei Stoica îşi va pune în joc, sâmbătă, centura de campion mondial Superkombat la categoria Super Cruiser. Stoica a anunţat că “în semn de respect pentru victimele tragediei din Club Colectiv şi familiile acestora, voi intra în ring fără melodie şi voi purta o banderolă neagră pe braţul drept”.

Fotbaliştii Marius Niculae şi Ciprian Marica s-au alăturat şi ei protestelor. Marica a afirmat că “mă regăsesc în mesajul oamenilor din stradă şi îmi doresc alţi oameni la conducerea ţării, pentru că nivelul de corupţie este atât de mare încât se simte foarte tare chiar şi în fotbal. Tinerii de succes ai ţării trebuie să formeze un partid”.

Zeci de rugbişti de la cluburile bucureştene, dar şi reprezentanţi ai galeriilor de fotbal au participat la acţiunile din centrul Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version