Biletele pentru spectacolele celei de-a 34-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (FNT 2024) se vor pune în vânzare, joi, 3 octombrie, începând cu ora 12.00, concomitent, pe toate platformele de vânzare ale fiecărui teatru gazdă, precum și la casele lor de bilete.

Pentru un acces ușor, organizatorii vă recomandă să accesați reprezentațiile dorite din programul pe zile afișat pe site-ul www.fnt.ro și, apăsând butonul Cumpără bilete, veți fi redirecționați exact în pagina de achiziție a biletelor la reprezentația dorită.

A 34-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va derula între 18 și 28 octombrie la București, spectacolele și evenimentele fiind găzduite de majoritatea teatrelor din București, precum și de alte spații culturale de notorietate. O ediție aflată sub semnul Dramaturgiilor posibilului, curatoriată de Mihaela Michailov, Călin Ciobotari și Ionuț Sociu, care analizează, cercetează și pune în valoare dinamica și tendințele fenomenului teatral românesc.  

În curând, UNITER va anunța programul tuturor manifestărilor din cadrul ediției 34 a FNT (instalații performative și vizuale, spectacole lectură pe texte noi din dramaturgia contemporană, spectacole de teatru independent, module dedicate unor artiști consacrați, spectacole educaționale, dezbateri, conferințe, ateliere, expoziții, lansări de carte, spectacole de teatru radiofonic, precum și cu programul atelierelor, conferințelor și expozițiilor organizate în cadrul Bucharest Scenography Biennale, eveniment partener FNT 34).

Imaginea FNT34 este o creație design Szilard Banga – coordonator Dragoș Buhagiar. 

Pe www.fnt.ro (informațiile sunt în curs de actualizare) şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru pentru a fi la curent cu toate detaliile privind programul spectacolelor şi al evenimentelor conexe.

FNT este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Coproducători: Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Direcția de Cultură a Municipiului București. Parteneri: Institutul Cultural Român, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, ITI – Centrul Român al Institutului Internaţional de Teatru.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version