Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, se afla astăzi la volan când a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, a lovit un biciclist şi apoi a intrat în curtea unei case – nelocuite – şi s-a izbit de zidul unei fântâni, în localitatea Baratca.

dan manoliu 2
sursă foto ziarulceahlaulro

Totul s-a întâmplat sub ochii fiului celui omorât – un bărbat de 58 de ani -, care îl aştepta peste drum să taie porcul de Crăciun. Rănitul a fost transportat la spital dar nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Dan Manoliu venea de la Roman şi se îndrepta către Piatra Neamţ, în maşina de serviciu, cu care făcea zilnic naveta, el fiind din Roman.

Vicepreşedintele CJ Neamţ le-a declarat poliţiştilor că a suferit o cădere de calciu şi nu ştie cum a ajuns cu maşina în afara şoselei. “Nu ştiu cum s-a întâmplat, brusc mi s-a tăiat filmul, cum se spune. A fost fie un puseu de tensiune, fie o cădere de calciu, pentru că nu îmi aduc aminte absolut nimic. M-am trezit după producerea accidentului”, a declarat el pentru Agerpres.

Dan Manoliu este vicepreşedinte al CJ Neamţ din 2013 şi preşedintele PSD Roman de mai mult timp.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version